Cod pane cu paste integrale

Printeaza

Cod pane cu paste integrale fileuri de cod, paste integrale, faina, lapte, bicarbonat, miez de nuca, marar, busuioc, pesto de busuioc, sos de rosii, ulei.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de cod
  • 500 g paste integrale spiralate
  • 2 oua
  • Faina, lapte dulce, bicarbonate
  • 1 lingura de malai
  • 1 lamaie
  • Marar, busuioc, pesto de busuioc
  • 50 g miezuri de nuca
  • Sare, piper, ulei de floarea-soarelui
  • Sos de rosii

 

Mod de preparare:

Se pun oualele intr-un castron, o lingurita de sare, putin piper si se bat cu o furculita.

Se adauga 2 linguri de lapte dulce, busuioc tocat, 1 varf de cutit de bicarbonate, 3 linguri de faina si malaiul.

Se amesteca totul si se lasa sa stea deoparte timp de 5 minute.

Fileurile de cod se spala, se scurg de apa, se condimenteaza si se trec prin amestecul de pane. Se prajesc in ulei incins, se scot cu o spumiera si se pun pe un platou.

Miezurile de nuca se macina, se amesteca bine cu sosul de pesto si o lingura de ulei, ca sa nu se lipeasca.

Se trec sub un jet de apa rece, se scurg, se amesteca bine cu sosul pesto, mararul tocat si putin suc de lamaie.

Sosul pesto se poate inlocui cu sos de rosii. Se serveste cu un pahar de Pinot Gris.

 

Pofta buna!


 

Poate te intereseaza si:

File de cod cu bere

Cod pane cu susan pe salată de varză

O reteta de cod pane cu susan pe salata de varza din: file de cod, ansoa, usturoi, pesmet, seminte de susan, ou, ulei de floarea soarelui, piper, varza, otet rosu, ulei de masline extravirgin, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 350 g file de cod 20 g anşoa în ulei (conservă) 1/2 căţel de usturoi 70 […]

 

Cod cu sos romesco

Cod pane cu ceapa caramelizata

O reteta delicioasa de cod pane cu ceapa caramelizata, ceapa, oua, bere, faina, zahar, ulei, sare. Ingrediente: 4 bucăti de cod 2 cepe 3 ouă 150 ml bere 4 linguri făină 1 lingură zahăr ulei pentru prăjit sare Mod de preparare: Se curăţă peştele, se spa­lă, se pudrează cu pu­ţină sare şi piper şi se […]

 

Cod cu sos romesco

Cod pane, cu sos de icre

Cod pane, cu sos de icre din: cod, ou, cascaval, sare, faina, piper, condiment din legume, ulei, rosii, busuioc, lamaie, smantana, marar, icre negre de capelin. Ingrediente: 4 bucăţi de cod (de 150 g fiecare) 1 ou 100 g caşcaval ras 50 g făină sare piper condiment din legume uscate 150 ml ulei Pentru salată: 12 […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. As incerca sa fac cod pane cu paste. Sunt doua alimente care-mi plac foarte mult: pestele si pastel. Si combinatia asta suna bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.