Cod cu mere pe pat de ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de file cod cu mere, ciuperci, ulei, masline negre si felii de lamaie.

Ingrediente:Cod cu mere pe pat de ciuperci

  • 1/2 kg file de cod sau alt peşte cu puţine oase
  • 2-3 mere
  • 1/2 kg ciuperci
  • 100 ml ulei
  • 1/2 pahar apă
  • 6 măsline negre
  • 4-5 felii de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le speli şi le tai feliuţe. într-o tavă cu ulei aşezi un strat de ciuperci, presari un praf de sare şi pui bucăţile de peşte.

Tai merele feliuţe, le cureţi de sâmburi şi le aşezi peste peşte în formă de solzişori. Pui din loc în loc măslinele, feliuţele de lămâie şi peste toate torni apă.

Acoperi vasul cu o folie de aluminiu şi dai peştele la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.