Cod la cuptor cu avocado, creveti, smantana si branza

Printeaza

Cod la cuptor cu avocado, creveti, smantana si branza din: ulei de masline, sare de mare, piper, file de cod, busuioc, avocado, creveti, smantana, branza cheddar. fara poza

Ingrediente:Cod la cuptor cu avocado, creveti, smantana si branza

  • ulei de masline
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • 450gr file de cod, curatat de piele si dezosat
  • 1 mana de busuioc proaspat, tocat
  • 1 avocado, curatat de coaja, fara sambure, felii
  • 150 g creveti decorticati
  • 140 ml smantana
  • 150 g branza cheddar

 

 

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200°C. Ungeti un vas termorezistent sau o tava de copt cu putin ulei de masline, asezonati codul pe ambele parti si puneti-l in vas. Presarati peste fileuri busuioc si avocado si adaugati deasupra crevetii. Peste toate, turnati smantana si radeti branza.

Coaceti 15-20 de minute la nivelul de sus al cuptorului preincalzit pana cand amestecul devine brun-auriu si clocoteste. Asezonati, dupa gust, cu sare de mare si piper negru proaspat macinat si serviti cu o salata verde.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.