Cod in sos de cocos

Printeaza

Cod in sos de cocos din: ceapa verde, usturoi, ghimbir, ardei iute, ulei, file de cod, rosii cherry, curcuma, coriandru, lapte de cocos.

Ingrediente:Cod_in_sos_de_cocos

  • 2 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 4 cm ghimbir proaspat
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri ulei
  • 4 bucati file de cod (a 150 g)
  • 4 fire rosii cherry
  • 1/2 lingurita curcuma
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 200 ml lapte de cocos

 

Mod de preparare:

Ceapa si usturoiul se toaca. Ghimbirul se decojeste si se toaca. Se taie fasii pulpa de ardei iute.

Se incinge uleiul itnr-o tigaie si se prajeste peste pe ambele fete. Se adauga rosiile. Se scot toate din tigaie si se pastreaza la cald, pe farfurii preincalzite.

Se aşază în tigaie ceapa, usturoiul, ghimbirul şi ardeiul iute, se prăjesc, se adaugă condimentele şi după 1/2 min. se stinge cu lapte de cocos.

Se dă în clocot, apoi se redu­ce focul şi se lasă să mai fiar­bă la foc moale 1 min. Se să­rează sosul şi se toarnă peste peşte. Se serveşte cu orez.

Cod in sos de cocos

Cod_in_sos_de_cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.