Cod cu brânză şi cartofi copţi

Printeaza

Cod cu brânză şi cartofi copţi din: cartofi, ulei de masline, cimbru, cheddar, crema de branza, pesmet, mustar dijon, fileuri de cod, chutney de ceapa si salata.

Ingrediente:Cod_cu_brânza_si_cartofi_copti

  • 3 cartofi medii, taiati in felii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 fire de cimbru, cu frunzele separate si tocate
  • 50 g cheddar, ras
  • 100 g crema de branza
  • 2 linguri de pesmet
  • 1 lingura cu mustar Dijon
  • 4 fileuri de cod (de 175 g fiecare)
  • 2 linguri chutney de ceapa
  • salata pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C/gaz 6. Pune feliile de cartofi într-o tavă, stropeşte-le cu ulei, presară frunzele de cimbru, asezonează şi amestecă bine. Dă la cuptor 25 de minute. Amestecă cheddarul cu crema de brânză, pesmetul şi muştarul într-un bol. Scoate tava din cuptor şi împinge cartofii spre margini.

Aşază fileurile de peşte în mijlocul tăvii şi asezonează-le bine, apoi pune peste fiecare chutney de ceapă şi amestecul de brânză. Mai dă tava la cuptor 15 minute, până când peştele este gata şi toppingul este rumen. Serveşte peştele şi cartofii alături de salată, dacă doreşti.

Cod cu brânză şi cartofi copţi

Cod_cu_brânza_si_cartofi_copti

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bine arata codul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.