Coconut Ice

Printeaza

Coconut Ice din: nuca de cocos, zahar pudra, lapte condensat, colorant.

Ingrediente:

  • 340 gr nuca de cocos
  • 340 zahar pudra
  • 1 cutie lapte condensat(400ml)
  • 2-3 picaturi colorant rosu

 

Mod de preparare:
Intr-un bol turnam laptele condensat, zaharul peste el si amestecam bine pana se omogenizeaza.
Daca aveti lapte condensat neindulcit, folositi cantitatea indicata de zahar.
Adaugam nuca de cocos si amestecam, asigurandu-ne ca nu au ramas portiuni uscate cu cocos.

Intr-o tava patrata sau dreptunghiulara de preferinta, punem folie alimentara, apoi punem compozitia,
o presam bine cu dosul lingurii incat sa fie compacta si netezim frumos exteriorul.

Dupa care o bagam la rece o ora minim, timp in care cocosul va absorbi din umezeala laptelui.

Se impartit laptele in doua (aproximativ), am facut intai compozitia rosie,in care am pus cocos rosu si 2-3 picaturi de colorant alimentar rosu.

Am pus in tava intai compozitia rosie, am presat, apoi am pus compozitia alba.Dupa preferinta, puteti face si bilute din compozitie, pe care sa le dati prin cocos.

Dupa o ora sau mai mult scoateti tava din frigider, scoateti compozitia cu tot cu folie
si taiem totul patrate dreptunghiuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.