Cocolosi cu branza

Printeaza

O reteta gustoasa de cocolosi cu branza de burduf, malai si carnat afumat.Cocolosi cu branza

Ingrediente:

  • 1/2 kg mălai
  • 250 g brânză de burduf
  • 200 g cârnat afumat

 

 

Mod de preparare:

Faci o mămăligă mai vârtoasă, pe care o răstorni pe un suport de lemn. Cu aţa tai bucăţi de mămăligă de mărimea unui pumn. Presezi bucata de mămăligă să iasă asemeni unei felii de 2 cm grosime, pui în mijloc brânza şi alături, o bucată de cârnat de 2-3 cm.

Pui cârnatul prăjit înainte. Din mămăliga astfel pregătită faci o bilă, ceea ce noi numim cocoloş. Pui cocoloşii în tava cuptorului şi îi laşi 10 minute în cuptorul încins. Sunt foarte buni numai calzi, cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.