Margarita cu afine din: afine, suc de afine, apa minerala, gheata, suc de lamaie, helas, lamaie, sare. Ingrediente: o ceaşcă de afine (proaspete sau congelate) o ceaşcă de suc natural de afine 150 ml apă minerală 2 ceşti de cuburi de gheaţă o lingură suc de lămâie verde o lingură de helas de lămâie o felie […]
Mojito de căpşune
Mojito de căpşune din: capsune, indulcitor, zeama de lamaie, apa, rom alb, frunze de menta, gheata. Ingrediente: 12 capsune proaspete 2 pliculete indulcitor zeama de la o lamaie 300 ml apa plata (sau minerala) 50 ml rom alb (optional) frunze de menta proaspata cuburi de gheata Mod de preparare: Speli căpşunele sub jet de […]
Reteta zilei: Sangria cu aroma de struguri
Sangria cu aroma de struguri din: brandy, lichior de portocale, zahar, portocala,limeta, mar, nectarina, vin spumant, sprite, struguri. Ingrediente: 2 linguri brandy 2 linguri lichior de portocale 1/3 cana de zahar 1 portocala, taiata jumatati 2 limete 1 mar, decojit si tocat 1 nectarina, maruntita 1 sticla de vin spumant rece 1 ceasca de sprite […]
Reteta zilei: Cocktail cu whisky, ceai verde si aroma de menta
Cocktail cu whisky, ceai verde si aroma de menta din: whisky, ceai verde, apa, frunze de menta, zahar, suc de lamaie, gheata. Ingrediente: 2 lingurite de pudra de ceai verde 3/4 cana de apa rece 1/2 ceasca frunze de menta 2 linguri de zahar 1-2 linguri de suc proaspat de lamaie 1/2 cana whiskey […]
Kir Royale
Kir Royale din: sampanie, lichior de coacaze, gheata, cirese confiate. Ingrediente: 360 ml sampanie 60 ml lichior de coacaze 4-6 cuburi de gheata 2 cirese confiate Mod de preparare: Amestecaţi cuburile de gheaţă cu creme de cassis şi cu şampania. Turnaţi amestecul într-un pahar de vin alb. Decoraţi marginea paharului cu coaja de […]