Cocktail de vară cu pepene, căpşuni, banane şi suc de limette

Printeaza

Cocktail de vară cu pepene, căpşuni, banane şi suc de limettedin: capsuni, miez de pepene verde, banana, suc de limette, zahar, busuioc si piscoturi.

Ingrediente:

  • 400 g capsuni
  • 300 g miez de pepene verde
  • 1 banana
  • sucul de la 3 limette
  • 3 linguri zahar
  • busuioc pentru decor
  • piscoturi

 

Mod de preparare:

Se curăţă căpşunile. Se curăţă de sâmburi pulpa de pepene verde şi se taie cuburi. Se decojeşte banana şi se storc limettele.

Se pun deopar­te o parte dintre căpşuni şi o bucată de pepene verde şi se taie cubuleţe.

Restul de căpşuni se pasează cu banană şi pepene; se îndulceşte piureul cu zahăr. Se adaugă sucul de limette şi se amestecă toate. Se dă la frigider cel puţin o oră.

Apoi se adaugă cuburi de gheaţă, bucăţele de căpşuni şi de pepene şi se amestecă. Se ornează cu busuioc şi se serveşte cu pişcoturi.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.