Cocktail Rum Crust

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail Rum Crust din: rom alb, curacao triple sec, zeama de lamaie, suc de ananas, coaja de lamaie si zahar.

Ingrediente:Cocktail Rum Crust

  • 4 cl rom alb
  • 1 lingurita Curacao Triple Sec
  • 1 cl zeama de lamaie
  • 1 cl suc de anans
  • spirala din coaja de lamaie

pentru crusta:

lamaie si zahar

 

Mod de preparare:

Inmuiem gura paharului in suc de lamaie si apoi in zahar. Amestecam bine si scurt cu gheata ingredientele intr-un shaker, apoi turnam in paharul de cocktail pregatit si adaugam spirala din coaja de lamaie.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.