Cocktail cu rom si cacao

Printeaza

O reteta simpla de cocktail cu rom si cacao din: zahar, cacao, rom, cafea si frisca.

Ingrediente:Cocktail cu rom si cacao

  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de cacao instant
  • 1 paharel de lichior cu rom
  • 1-2 lingurita de cafea instant
  • frisca lichida

 

Mod de preparare:

Pregatim trei sferturi de ceasca de cafea tare si fierbinte. Mixam rom, cacao si zahar intr-o ceasca sau intr-un pahar pentru ceai incalzit, apoi adaugam cafeaua fierbinte.

Acoperim cu frisca lichida.

Cocktail cu rom si cacao

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.