Cocktail Puccini

Printeaza

 

  • Calitate – slab alcoolizat Cocktail Puccini
  • Bază alcoolică – nici una
  • Pahar – flîite
  • Categorie – Wine drinks
  • Decoraţiune – fără

 

Se serveşte la orice oră

 

Ingrediente:

  • 1/3 suc de mandarine
  • 2/3 şampanie

 

A fost creat în 1948 de către barmanul Renato Hausmann de la Hotel Posta din Cortina d’Ampezzo. Singurul inconvenient este faptul că mandarina este un fruct de sezon, ceea ce face ca acest cocktail să nu poată fi consumat decât iarna. Vara este înlocuit cu Bellini.

Preparare:

Se taie pe jumătate şi se stoarce o mandarină. Sucul se filtrează şi se toarnă într-un pahar flute bine răcit. La sfârşit, se completează cu şampania frapată. Nu trebuie ornat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.