Cocktail Kilimanjaro

Printeaza

O reteta simpla de Coktail Kilimanjaro din: amarula, votca, bols triple sec, suc de portocale, portocala si cirese.

Ingrediente:Cocktail Kilimanjaro

  • 4 cl Amarula
  • 2 cl votca
  • 2 cl Bols Triple Sec
  • 12 cl suc de portocale
  • o felie de portocala
  • cirese

 

Mod de preparare:

Se mixeaza bine ingredientele in shaker. Se toarna intr-o cana Amarule peste cateva cuburi de gheata. Decoram cu o jumatate de felie de portocala si cu cirese de cocktail.

Cocktail Kilimanjaro

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.