Cocktail de visine cu rom si sampanie rose

Printeaza

Cocktail de visine cu rom si sampanie rose din: visine, zahar pudra, rom, vin rosu, sampanie rose, scortisoara, cuisoare.

Ingrediente:

  • 800 g visine
  • 150 g zahar pudra
  • 100 ml rom
  • 700 ml vin rosu sec
  • 700 ml sampanie rose
  • scortisoara
  • cuisoare

 

Mod de preparare:

Scorţişoara şi cuişoarele se fierb, la foc mic, în 200 ml apă, aproximativ 20 de mi­nute. Se curăţă vişinele şi se îndepărtează sâmburii. Se aşază într-un bol şi se amestecă cu romul şi zahărul. Se acoperă vasul şi se păstrează la frigider, 2-3 ore. Chiar înainte de servire, se adaugă concentratul de miro­denii, şampania şi vinul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.