Cocktail de piersici cu sampanie si coniac

Printeaza

Cocktail de piersici cu sampanie si coniac din: piersici, zahar pudra, coniac, triplu sec, muscat ottonel, sampanie.

Ingrediente:Cocktail de piersici cu sampanie si coniac

  • 800 g piersici
  • 150 g zahar pudra
  • 100 ml coniac
  • 100 ml triplu sec
  • 500 ml Muscat Ottonel
  • 700 ml sampanie

 

Mod de preparare:

Piersicile se curăţă de coajă şi de sâm­buri, apoi se taie în sferturi. Se presară cu zahăr şi se stropesc cu coniac şi triplu sec. Se acoperă bolul şi se pune la frigider 90 de minute, după care se adaugă şi restul de vin şi şampanie, bine răcite. Se aşază fructele în cupe şi deasupra se toarnă băutura pre­parată.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.