Cocktail de pepene cu rom si sampanie

Printeaza

Cocktail de pepene cu rom si sampanie din: pepene galben, coniac, rom, triplu sec, sampanie, vin si apa minerala.

Ingrediente:Cocktail de pepene cu rom si sampanie

  • 1 kg pulpa de pepene galben
  • 100 ml coniac
  • 100 ml rom
  • 100 ml triplu sec
  • 700 ml sampanie
  • 700 ml vin alb sec
  • 300 ml apa minerala

 

Mod de preparare:

Pulpa de pepene se taie cubuleţe mărun­te şi se aşază într-un bol de sticlă. Se toarnă deasupra romul, coniacul şi triplu sec. Se acoperă vasul şi se păstrează la frigider 2-3 ore, după care se adaugă vinul rece. Se pune din nou bolul la frigider. înainte de servire, se adaugă şampania şi apa mine­rală rece.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.