Cocktail cu cruditati si cascaval

Printeaza

Cocktail cu cruditati si cascaval din: telina, morcovi, mere, pere, cascaval, sos cocteil, oua, lamaie, sare, piper.
Ingrediente:Cocteil cu cruditati si cascaval

  • 400 g ţelină
  • 300 g morcovi
  • 2 mere creţeşti
  • 1 pară
  • 150 g caşcaval
  • 200 ml sos pentru cocteil
  • 2 ouă fierte
  • lămâie
  • sare
  • piper alb
  • frunze de andive

Se curăţă legumele şi fructele, se taie julien. Se amestecă toate cu sosul, cu sare, piper şi zeamă de lămâie după gust şi cu 1 ou fiert tocat. Se pune cocteilul în pahare şi se decorează cu rondele subţirile ou fiert, cu frunze de andivă şi cu felii de lămâie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.