Cocktail de cafea cu caise

Printeaza

O reteta simpla de coktail de cafea cu caise din: cafea, zahar, caise, lichior de caise, frisca, fistic si betisoare.

Ingrediente:Cocktail de cafea cu caise

  • 4-5 linguri de cafea (aprox 6 g una)
  • 4 lingurite de zahar
  • 8 caise proaspete
  • 4 linguri de lichior de caise
  • 125 g frisca lichida
  • 100 g fistic
  • 4 betisoare de party

 

Mod de preparare:

Preparam cafeaua, o indulcim, apoi o acoperim si o lasam sa se raceasca. Intre timp curatam caisele si scoatem samburii. Taiem marunt jumatate din cantitatea de caise si o lasam sa stea in lichiorul de caise o jumatate de ora.

Batem frisca si taiem in bucati mari fisticul. Taiem in doua caisele ramase, le punem pe betisoarele de party si le asezam in 4 pahare inalte de cafea, apoi adaugam fructele inmuiate in lichior si completam cu cafea rece.

Servim cu frisca lichida si cu fistic.

Cocktail de cafea cu caise

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.