Cocktail Bacardi Fireside

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail Bacardi Fireside din: rom, zahar, ceai, lamaie si scortisoara.

Bacardi Cocktail este un cocktail clasic de rum care a fost creat în anii 1930. Acesta este facut cu rum alb Bacardi, suc de lime și sirop de zahăr. Este o băutură simplă, dar răcoritoare și delicioasă.

Bacardi Cocktail a fost creat în anii 1930 în Havana, Cuba. Se spune că a fost inventat de către bartenderul Constante Ribalaigua, care a lucrat la barul El Floridita din Havana.

Acesta a căutat să creeze o băutură simplă și răcoritoare care să arate frumos și să fie ușor de preparat, și astfel a creat rețeta pentru Bacardi Cocktail.

 

Ingrediente:

  • 2-4 cl rom alb
  • 1 lingurita de zahar sau candel
  • 1 ceasca de ceai negru fierbinte
  • 1 felie de lamaie
  • 1 scortisoara

 

 

Mod de preparare:

Punem zahar si o felie de lamaie intr-un pahar mai mare de ceai sau de grog.

Adaugam romul si completam cu ceai fierbinte. Adaugam scortisoara.

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cum se prepara Cocktail Gimlet

Cocktail Bacardi

Cocktail Bacardi din: sirop de rodii, bacardi, suc de lamaie.   Calitate – alcoolic Bază alcoolică – rom alb Pahar -cupă de cocktail Categorie – Rum drinks Decoraţiune – nici una Se serveşte inainte de mese   Ingrediente 1/10 sirop de rodii 6/10 Rum Bacardi 3/10 suc de lămâie galbenă sau lămâie verde     […]

retete

Cocktail Sex on the beach

Cocktail Sex on the beach din: votca, lichior de piersici, suc de portocale, ananas, suc de merisoare. Un cocktail clasic cu votca si aroma de citrice, usor de preparat, care ne poarta cu gandul la zilele senine ale verii.   Ingrediente: 50 ml votca 25 ml lichior de piersici 50 ml suc de portocale sau […]

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.