Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni din: busuioc, apa, aperol, limonada si capsuni.

Ingrediente:Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni

  • o legătură mică de busuioc
  • 500ml apă
  • 500ml de Aperol
  • 1,5 litri de limonadă
  • 200g de căpşuni

 

Mod de preparare:

Cu o noapte înainte, se mixează în robotul de bucătărie frunzele unei legături mici de busuioc cu 500ml apă. Se umplu 2-3 tăvi de cuburi de gheaţă cu acest amestec şi se congelează peste noapte, până devin solide.

În ziua servirii, se amestecă într-o carafă mare 500ml de Aperol cu 1,5 litri de limonadă de la frigider. Se adaugă câteva cuburi cu amestec de busuioc şi 200g de căpşuni de la frigider. Se mixează şi se serveşte.

Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni

Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.