Coaste de miel

Printeaza

O reteta de coaste de miel din: coaste de miel, usturoi, vin rosu, cimbru, rozmarin, ulei, sare si piper.Nu e masăde Paşti fără friptu ra clasică de miel. Chiar şi cei mai mofturoşi dintre invitaţi vorfi impresionaţi de designul modern al acestor coaste glazurate şi condimentate cu ierburi aromate.

Ingrediente:Coaste de miel

  • 1 kg coaste de miel
  • 6 catei de usturoi
  • 100 ml vin rosu
  • cimbru
  • 2-3 crengute de rozmarin
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se desfac coastele. Se ung cu ulei şi se freacă cu sare, piper şi cimbru tocat. Se punîn tavă, se toarnă vinul şi se garnisesc cu 2-3 crenguţe de rozmarin proaspăt.Se adaugă usturoiul decojit. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se coc 60 minute la foc mo­derat.

Se îndepărtează folia şi se mai coc 20 minute, până când se rumenesc. Se scot pe un platou şi se ornează cu ciuperci sau garnitură de cartofi.

Coaste de miel

Coaste de miel

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu coaste de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.