Coasta de porc cu sirop de capsuni si garnitura

Printeaza

Coasta de porc cu sirop de capsuni si garnitura din: coasta de porc, cartofi, ulei, sare, piper, tarhon, sirop de capsuni.

Ingrediente:Coasta_de_porc_cu_sirop_de_capsuni_si_garnitura

  • 1 kg coasta de porc proaspata
  • 1 kg cartofi de marime medie
  • ulei
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • sirop de capsuni (aproximativ 200 ml)
  • 1 cana cu apa (200 ml)

 

Mod de preparare:

Tai în bucăţi potrivite coasta de porc şi o pui la marinat cel puţin 3 ore, într-un amestec format din 1 cană apă, 1 cană sirop de căpşuni, 1 cană ulei, sare ş,i piper. Cureţi cartofii şi îi tai în 4 pe lungime. îi pui la fiert în apă cu sare şi, din momentul în care clocoteşte, îi mai ţii fix 4 minute.

Scurgi cartofii fierţi de apă, torni puţin ulei în tavă şi presari tarhon. Coastele de porc le pui şi pe ele la cuptor, după ce au fost marinate şi „răsucite” de mai multe ori în sos.

Serveşti coastele de porc alături de cartofi şi o salată de varză sau diverse legume acrite.

Coasta de porc cu sirop de capsuni si garnitura

Coasta_de_porc_cu_sirop_de_capsuni_si_garnitura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.