Clătite umplute cu piure de legume

Printeaza

Clătite umplute cu piure de legume

Ingrediente:Clătite umplute cu piure de legume

  • 1 kg cartofi noi
  • 500 g morcovi
  • 300 g caşcaval
  • 100 g ciuperci
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 salată verde
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 3 ouă
  • 200 g făină
  • 1 vârf cuţit de bicarbonat

 

Mod de preparare:

Pui la fiert în vase separate cartofii şi morcovii curăţaţi. După ce au fiert şi s-au răcit, îi dai pe răzătoarea mare, adaugi caşcavalul şi ciupercile tăiate felii şi călite în ulei, ceapa verde tăiată mărunt, sare şi piper pentru după gust.

Amesteci bine toată compoziţia şi o laşi deoparte. Faci apoi un aluat de clătite din făină, apă, sare, bicarbonat şi un ou, prăjeşti clătite subţiri în ulei şi le laşi să se răcească.

Aşezi pe fiecare clătită o frunză de salată verde, pui o lingură din compoziţia de legume şi împachetezi clătita. Treci clătita umplută prin 2 ouă bătute şi e rumeneşti în ulei.

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.