Clatite umplute cu iahnie de fasole, urzici sau cu spanac

Printeaza

 

Pregăteşti clătitele de post, cu apă minerală (ca să fie mai pufoase), făină albă, un praf de sare, puţin zahăr.

Fierbi fasolea, apoi o mixezi cu puţin ulei, ceapă, sare după gust şi umpli clătitele. Fierbi urzicile sau spanacul, le scurgi şi, la fel, le faci pastă cu ajutorul mixerului.

Impătureşti clătitele în triunghi sau le rulezi. Sunt foarte bune la aperitiv.

Clatite umplute cu iahnie de fasole, cu urzici sau cu spanac

Clatite umplute cu iahnie de fasole, cu urzici sau cu spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.