Clatite umplute cu carne de vita si patrunjel

Printeaza

Clatite umplute cu carne de vita si patrunjel din: ceapă, pasta de tomate, unt, lapte, faina, oua, carne de vita, ceapa, patrunjel, sare, piper.

Clatite umplute cu carne de vita si patrunjel

Ingrediente:

  • 1 ceapă
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1 lingură unt

Pentru clătite:

  • 500 ml lapte
  • 6 linguri cu vârf de făină
  • 1 ou
  • sare, ulei

Pentru umplutură:

  • 500 g carne de vită
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare:

Baţi oul cu sare, adaugi laptele şi făina în ploaie, qpoi amesteci, pentru a nu se forma cocoloaşe. Din aluatul astfel obţinut, pregăteşti clătitele.

Treci carnea prin maşina de tocat, împreună cu ceapa. După acepa pui car­nea să se înăbuşe, iar după ce a scăzut apa din tigaie, o condi­mentezi.

Laşi să se rumenească, după care presari verdeaţa toca­tă, iar când s-a răcit, adaugi oul. Cu acest amestec umpli clătitele şi le aşezi într-un vas termorezistent, uns cu unt.

Căleşti ceapa tocată, stingi cu pastă de tomate şi cu o lingură de apă şi torni deasupra. Laşi la cuptor circa 15 minute.

Clatite umplute cu carne de vita si patrunjel

Clatite umplute cu carne de vita si patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.