Clatite cu spanac si telemea de capra

Printeaza

O reteta de clatite cu spanac si telemea de capra din: clatite, spanac, amestec de branza de vaci cu smantana, cascaval, ceapa, rosii, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:

  • 8 clatite
  • 400 g spanac congelat
  • 200 g amestec de branza de vaci cu smantana
  • 100 g telemea de capra
  • 250 g cascaval
  • o ceapa mai mare
  • 3 rosii mari
  • ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pregateste aluatul si se fac 8 clatite. Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei de masline. Se adauga spanacul decongelat in prealabil. Se ia tigaia de pe foc si se lasa 5 minute la racit. Se adauga branza de vaci cu smantana si telemeaua rasa.

Cu acest amestec se umplu clatite. Intr-o tava se pun rosiile taiate cubulete. Clatitele se aseaza in tava, si se pun cubulete de rosii peste clatite. Se rade cascaval deasupra si se tine la cuptor pentru 10 minute.

Clatite cu spanac si telemea de capra

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.