Clatite Picardia

Printeaza

Clatite Picardia

Ingrediente:Clatite Picardia

  • 12 clatite
  • 150 g jambon
  • 250 g ciuperci
  • 150 g cascaval ras
  • 400 g smantana
  • 40 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie ciupercile feliute si se calesc cu 15 g unt. Pe fiecare clatita se pune un strat subtire de smantana, ciuperci, jambon taiat fasiute si cascaval ras.

Se ruleaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt.

Se acopera cu restul de smantana, ciuperci, cascaval si jambon, ca si cubulete de unt.

Se lasa in cuptorul incins 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.