Clatite mexicane cu chilli

Printeaza

Clatite mexicane cu chilli din: tortilla, ceapa, ardei, carne de vita, fasole, usturoi, sos, suc de lamaie, suc de rosii, mozzarella, chimen, ardei, chilli, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Clatite_mexicane_cu_chilli

  • 12 foi tortilla
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • 675 g carne tocată de vită
  • o conservă fasole boabe
  • un căţel usturoi
  • 2 linguri sos picant
  • o lingură suc de lămâie
  • 750 ml suc de roşii
  • 250 g mozzarella
  • chimen
  • un ardei iute roşu
  • praf de chilli
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun la călit ceapa tăiată mărunt, ardeiul, chimenul şi praful de chili. Se potriveşte de sare şi piper, se adaugă carnea, usturoiul şi se călesc.

Se adaugă fasolea, sosul picant şi sucul de lămâie. Se lasă 2 minute pe foc.

Pe fiecare foaie de tortilla se pun 2-3 linguri de amestec de carne, se rulează şi se aşază într-o tavă de copt în care s-a turnat un prim strat de suc de roşii. Se acoperă cu suc de roşii, se presară brânza şi se lasă la cuptor 10 minute.

Se aduc la masă cu ardei iute tăiat rondele.

Clatite mexicane cu chilli

Clatite_mexicane_cu_chilli

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.