Clatite mexicane cu carne de vita

Printeaza

Clatite mexicane cu carne de vita din: faina de grau, faina de malai, apa calda, unt, sare, ulei, carne de vita tocata, cascaval, ceapa, ardei, usturoi bulion, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Clatite_mexicane_cu_carne_de_vita

pentru clatite:

  • 120 g faina de grau
  • 120 g faina de malai
  • 200 ml apa calda
  • 30 g unt
  • un praf sare
  • ulei pentru prajit

pentru umplutura:

  • 600 g carne de vita tocata
  • 200 g cascaval ras
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • un ardei
  • 2 catei de usturoi
  • o conserva mica de bulion
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru clătite, se amestecă ingredientele si se prăjesc 8 clătite în ulei.

Pentru sos, se căleşte un căţel de usturoi, se adaugă bu-lionul, putină apă, sare si piper si se lasă pe foc 5 minute. In altă tigaie, se căleşte cea-pa, al doilea căţel de usturoi, ardeiul tâiat fâşii, roşiile cuburi mici, sare si piper.

Se fierb 10 minute si se adaugă carnea. Se toarnă si jumătate din sos. Se unge cu unt o tavă, se pun clătitele umplute cu carne, restul de sos şi caşcaval. Se tasă la cuptor pentru 15 minute.

Clatite mexicane cu carne de vita

Clatite_mexicane_cu_carne_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.