Clătite cu legume

Printeaza

O reteta de clatite cu legume din: sparanghel, cartofi, broccoli, crema de branza, sos pesto, busuioc, clatite, rosii uscate, sare si piper. Excelente pentru un mic dejun delicios.

Ingrediente:Clătite cu legume

  • 250 g sparanghel
  • 100 g cartofi dulci
  • 140 g broccoli
  • 250 g crema de branza
  • 20 ml sos pesto
  • 1 legatura busuioc proaspat tocat
  • 8 clatite groase (cu diamentru de 10 cm)
  • 150 g rosii uscate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la treapta a IV-a (180°C). Pune la fiert un bol mare de apă cu sare. Adaugă sparanghelul, cartofii dulci şi broccoli şi lasă la fiert pentru 2 minute până se înmoaie legumele.

Apoi lasă-le la scurs. Amestecă crema de brânză, sosul Pesto şi jumătate din cantitatea de busuioc. Adaugă sare şi piper după gust.

Aşază clătite într-o tavă. Pune peste ele legumele şi roşiile, apoi toarnă amestecul de cremă de brânză cu busuioc şi sos Pesto. Taie clătitele rămase în jumătate şi aşază-le peste legume. Lasă-le la copt pentru 8 minute, până s-au pătruns.

Clătite cu legume

Clătite cu legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.