Clătite gratinate, cu vinete

Printeaza

Clătite gratinate, cu vinete

Ingrediente:Clatite gratinate, cu vinete

  • 400 ml lapte
  • 1 ou
  • 4 linguri făină
  • sare
  • 1 vânătă
  • ulei
  • 100 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Amesteci laptele cu oul şi făina, pui un praf de sare, omogenizezi aluatul de clătite şi coci clătitele după cum te-ai obişnuit. Coci vânata şi o laşi să se răcească acoperită cu un ştergar curat.

 

O cureţi, o toci şi o freci apoi cu ulei până obţii un piure fin pe care îl potriveşti de sare. Umpli clătitele cu piureul de vinete, le aşezi într-un vas uns cu ulei, razi caşcavalul şi le dai la cuptor pentru 10 minute. Sunt foarte bune calde.

Clătite gratinate, cu vinete

Clatite gratinate, cu vinete

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.