Clătite de spanac cu tofu

Printeaza

O reteta simpla de clatite cu spanac, branza tofu, apa minerala, faina, sare, piper si ulei.

IngredienteClătite de spanac cu tofu

  • 500 g spanac
  • 300 ml apă minerală sau sifon
  • 5 linguri făină
  • 200 g brânză tofu
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli spanacul şi îl pui la fiert în apă clocotită cu sare. Când e gata îl laşi să se scurgă într-o stre­curătoare, apoi îl pasezi. Amesteci apoi apa minerală cu făina, spana­cul pasat şi potriveşti de sare şi piper.

Pui apoi câte un polonic din compoziţia de clătite într-o tigaie în care ai încins o lingu­ră de ulei şi prăjeşti clătita pe ambele părţi. Pregăteşti astfel toate clătitele, apoi le umpli cu bucăţele de brânză tofu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.