Clatite cu spanac si telemea

Printeaza

Clatite cu spanac si telemea din: lapte, apa, faina, ou, ulei, spanac congelat, telemea, sunca, smântână, caşcaval.

Clatite_cu_spanac_si_telemea

Ingrediente pentru aluat:

  •  un litru lapte
  •  un litru apă
  •  un kg făină
  •  un ou
  •  6 linguri ulei pentru prăjit

Ingrediente pentru umplutură:

  •  300 g spanac congelat
  •  300 g telemea
  •  250 g şuncă

Ingrediente pentru copt:

  •  250 ml smântână
  •  50 g caşcaval

Mod de preparare:

Spanacul congelat se pune în apă clocotită, se lasă 5 minute si apoi se scurge.

Şunca se taie cuburi cât mai mici, se amestecă usor cu brânza rasă si apoi cu spanacul. Toate ingredientele peatru aluat se amestecă, se strecoară si se coc clătitele.

Se umplu clătitele cu amestecul de spanac, se pun într-o tavă de cuptor, se toarnă smântână, se răzuie caşcavalul, apoi se dau la cuptor pentru 10 minute.

Clatite cu spanac si telemea

Clatite_cu_spanac_si_telemea

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.