Clatite cu legume (varianta)

Printeaza

Clatite cu legume

Ingrediente:Clatite cu legume

Umplutura:

  • 1 ţelină mică
  • 150 g morcov
  • 1 ceapă
  • 1 pătrun­jel
  • 50 g caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • 1 cub condimente
  • 1 legătură frunze pătrunjel
  • 2 ouă
  • puţin pes­met
  • 2 linguri făină
  • 1 pumn de varză tăiată mărunt (circa 100 g)

 

Mod de preparare:

Razi pe râzătoare morcovul, pătrunjelul si ţelina şi le căleşti în ulei împreună cu ceapa şi varza tocate. Adaugi cubul de condimente dizolvat în puţin rasă.

Pui sare, piper, verdeaţă tocată mărunt şi caşcavalul ras. Umpli clătitele cu com­poziţia de mai sus, le împătureşti în patru, le dai prin făină, ou şi pesmet şi le prăjeşti în ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.