Clatite cu dulceata de coacaze negre
PrinteazaClatite cu dulceata de coacaze negre din: apa minerala, ulei, sare, faina, dulceata de coacaze negre, ulei, zahar pudra.
- 500 ml apa minerala
- 3 linguri de ulei
- 1 praf de sare
- faina
- 1 borcan de dulceata de coacaze negre
- ulei pentru prajit
- zahar pudra
Mod de preparare:
Amesteci în apa minerală un praf de sare şi uleiul. Pui făina în ploaie şi amesteci până obţii un aluat curgător de consistenţa smântânii. Coci clătitele într-o tigaie unsă cu ulei, pe o parte şi pe cealaltă şi, după ce termini aluatul, le laşi să se răcorească.
Umpli clătitele cu dulceaţă de coacăze negre, după gust, şi le presari cu zahăr pudră.
Clatite cu dulceata de coacaze negre
Pofta buna!