Clatite cu dulceata de coacaze negre

Printeaza

Clatite cu dulceata de coacaze negre din: apa minerala, ulei, sare, faina, dulceata de coacaze negre, ulei, zahar pudra.

Ingrediente:Clatite_cu_dulceata_de_coacaze_negre

  • 500 ml apa minerala
  • 3 linguri de ulei
  • 1 praf de sare
  • faina
  • 1 borcan de dulceata de coacaze negre
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Amesteci în apa minerală un praf de sare şi uleiul. Pui făina în ploaie şi amesteci până obţii un aluat curgător de consistenţa smântânii. Coci clătitele într-o tigaie unsă cu ulei, pe o parte şi pe cealaltă şi, după ce termini aluatul, le laşi să se răcorească.

Umpli clătitele cu dulceaţă de coacăze negre, după gust, şi le presari cu zahăr pudră.

Clatite cu dulceata de coacaze negre

Clatite_cu_dulceata_de_coacaze_negre

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.