Clatite cu branza si scortisoara

Printeaza

Clatite cu branza si scortisoara

Faci clătitele în mod normal (cât mai subţiri dacă se poate). Amesteci brânză dulce de vaci bine scursă cu scorţişoară, umpli clătitele (eu le rulez asemeni sar­malelor, dar merg şi împăturite).

Peste clătite pui cubuleţe de unt şi presari zahăr vanilat. Dai clătitele la cuptor pentru maximum 10 minute, cât să se topească şi zahărul care împreună cu untul formează o pojghiţă foarte, foarte bună!

Clătite cu branză si scorţişoara

Clatite cu branza si scortisoara

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.