Clătite cu 2 tipuri de dulceaţă

Printeaza

O reteta de clatite cu 2 tipuri de dulceata din: lapte, oua, zahar, faina, dulceata de afine, dulceata de zmeura, sare si ulei.

Ingrediente:Clătite cu 2 tipuri de dulceaţă

  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 4 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 100 g dulceata de afine
  • 100 g dulceata de zmeura
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Bateţi ouăle cu laptele şi zahârul, adăugaţi făina în ploaie şi un praf de sare. Amestecaţi bine pentru a elimina eventualele cocoloaşe şi lăsaţi aluatul să se odihnească 30 de minute.

Cu un polonic mai mic luaţi din aluat şi prăjiţi clătitele într-o tigaie cu foarte puţin ulei încins. Adăugaţi ulei ori de câte ori este nevoie.

După ce le-aţi pregătit, le umpleţi cu dulceaţă şi le împachetaţi după cum vă place. Le puteţi pudra cu zahăr sau cu zahăr amestecat cu scorţişoară.

Clătite cu 2 tipuri de dulceaţă

Clătite cu 2 tipuri de dulceaţă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.