Retete ciuperci umplute

Printeaza

 Retete ciuperci umplute

Ingrediente:Ciuperi umplute

  • 800 g ciuperci
  • 2 cepe
  • o lingură de pesmet
  • sare
  • piper
  • condimente
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi ciupercile şi le pui pentru 5 minute în apă cu oţet. între timp, cureţi cepele, le tai mărunt şi le pui să se călească în ulei. Scoţi ciu­percile din apă, le scurgi bine, tai picioruşele mărunt şi le adaugi peste ceapă.

Pălăriile le pui într-o tavă. Peste ceapă şi picioruşele ciupercilor adaugi condimente, potriveşti de sare şi piper. Cu această compoziţie umpli pălăriuţele, le pre­sari cu puţin pesmet şi le dai la cuptor pentru 40 de minute.

Le aduci la masă cât sunt calde. Câte­va frunze de pătrunjel aşezate printre ciuperci le vor face şi mai îmbie­toare!

Ciuperi umplute

Ciuperi umplute

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.