Ciupercute cu caise

Printeaza

Ciupercute cu caise din: faina, unt, oua, lamaie, zahar pudra, crema de vanilie, unt, caise din compot, alune.
Ciupercute cu caise

Ingrediente aluat:

  • 500 g faina
  • 350 g unt
  • 2 oua
  • zeama de la o lamaie
  • 150 g zahar pudra

 

Ingrediente  crema:2 plicuri crema vanilie, 50 g unt,  caise din compot, 100 g alune fara sare, prajite si sfaramate

 

Mod de preparare:

ln faina cernuta pui untul taiat bucati, zaharul, oul si zeama de lamaie. Framanti un aluat pe care apoi il lasi la rece.

Intinzi aluatul intr-o foaie de 1/2 cm grosime Tai cercuri mici, pe care le pui in tava unsa si le coci in cuptorul incins 6-8 minute.

Prepari crema. Freci bine si dai crema la rece. Lipesti cerculetele doua ca­te doua cu crema, pui cate o caisa din compot (scursa bine) si decorezi marginile cu alune sfaramate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.