Ciupercute a la grec

Printeaza

Ciupercute a la grec din: ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, lamaie, vin, patrunjel, marar.

Ingrediente:Ciupercute a la grec

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper măcinat
  • zeamă de lămâie, după gust
  • 1 pahar vin alb
  • pătrunjel si mărar verde

 

Mod de preparare:

Se trec ciupercile rapid prin jet de apă, se scurg şi se taie felii.

Se toacă ceapa fin şi se pune la călit în uleiul încins. Când s-a înmuiat bine şi capătă o culoare uşor aurie, se adaugă ciupercile, sare, piper şi lămâie. Se acoperă cu un capac.

Se lasă să scadă, apoi se adaugă vinul călduţ. Se scade din nou, apoi se adaugă pătrunjelul şi mărarul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.