Ciuperci cu vin la cuptor

Printeaza

Ciuperci cu vin la cuptor din: ciuperci, rosii, sare, piper, vin, untdelemn, patrunjel.

Ingrediente:Ciuperci cu vin la cuptor

  • un kilogram ciuperci
  • 2-3 roşii
  • sare
  • piper
  • un pahar vin
  • un pahar untdelemn
  • pătrunjel verde, tocat

 

Mod de preparare:

Se spală ciupercile bine în mai multe ape; picioruşele se desprind şi li se taie capătul cu care au stat în pământ. Se aşează ciupercuţele într-o tavă mare, se adaugă pătrunjelul tocat, sarea, piperul şi roşiile tăiate felii.

Se toarnă untdelemnul şi vinul şi se pun în cuptor, la foc potrivit. Sunt gata când au scăzut bine.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.