Ciuperci cu usturoi si cascaval

Printeaza

Ciuperci cu usturoi si cascaval din: ciuperci, usturoi, cascaval, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Ciuperci_cu_usturoi_si_cascaval

  • o conserva de ciuperci intregi
  • 2 catei usturoi
  • 3-4 felii cascaval gras
  • o lingura ulei
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală bine de lichidul în care au stat conservate si se lasă la scurs într-o strecurătoare.

Intre timp, se curăţă si se taie mărunt usturoiul, care se pune în ulei încins într-o tigaie, să se călească puţin.

Se adaugă ciupercile si se lasă pe aragaz aproximativ 10 minute.

Apoi, ciupercile se transferă într-un vas de cuptor, se acoperă cu caşcaval şi se dau la cuptor pentru 20 de mimute.

Se aduc la masă cu pătrunjel deasupra.

Ciuperci cu usturoi si cascaval

Ciuperci_cu_usturoi_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.