Ciuperci umplute cu urdă

Printeaza

O reteta delicioasa de ciuperci umplute cu urda din: ciuperci, urda, ceapa verde, chimen macinat, marar, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu urda

  • 16 ciuperci champignon mari
  • 300 g urda
  • 1 leg. ceapa verde
  • 1 lingurita rasa de chimen macinat
  • 1 leg. marar
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Scoateti piciorusele ciupercilor, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si presarati-le cu sare si piper. Ungeti-le cu ulei si puneti-le la cuptor, intr-o tava pe hartie de copt. Coaceti-le la foc potrivit 20 de minute, apoi lasati-le sa se raceasca.

Amestecati intr-un castron urda cu ceapa si mararul, tocate marunt. Adaugati chimenul si potriviti de sare si piper. Omogenizati bine compozitia, apoi umpleti ciupercile cu aceasta. Puneti ciupercile astfel umplute pe un platou si ornati cu marar.

Ciuperci umplute cu urdă

Ciuperci umplute cu urda

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciuperci umplute cu urda

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.