Ciuperci umplute cu urda si ardei gras

Printeaza

Ciuperci umplute cu urda si ardei gras din: ciuperci, unt, smantana, urda, ceapa, marar, frunze de slata, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_cu_urda_si_ardei gras

  • 1 kg ciuperci champignon de dimensiune medie
  • 1 lingura unt
  • 1  lingura smantana
  • 500 g urda sau branza dulce
  • 1 legatura ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 ardei gras rosu si cateva frunze de saata pentru decor
  • sare
  • piper alb macinat

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi le speli bine, după care le laşi să se scurgă. Ideal este să nu le ţii prea mult sub jetul de apă, ca să nu înmagazineze acest lichid printre lamele. Le îndepărtezi picioruşele şi căleşti pălărioarele în untul topit, întorcându-le pe ambele părţi, până se înmoaie. Prima dată le aşezi cu deschiderea în jos, întrucât lasă multă apă.

Mixezi urda cu smântână, până obţii o pastă. Adaugi sare după gust, cefepa tăiată în rondele fine şi mărarul tocat mărunt. Speli şi cureţi ardeiul şi îl tai în fâşii înguste de 5-6 mm. Umpli ciupercile cu pasta de brânză şi decorezi coşuleţele cu ardei roşu.

Ciuperci umplute cu urda si ardei gras

Ciuperci_umplute_cu_urda_si_ardei gras

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.