Ciuperci umplute cu sunca si svaiter

Printeaza

Ciuperci umplute cu sunca si svaiter

Ciuperci umplute cu sunca si svaiter din: ciuperci, sos alb, sunca, svaiter, unt, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 3-4 linguri sos alb
  • 100 g sunca
  • 100 g svaiter
  • 50 g unt
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca o ceapa marunt si se caleste in putin ulei.

Se adauga piciorusele ciupercilor tocate, continuindu-se calirea. Se potriveste de sare si piper.

Cind ciupercile sint fierte, se lasa vasul descoperit, sa scada.

Palariile ciupercilor, spalate si zvantate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se umplu ciupercile cu sunca si svaiter, se presara cu pesmet, se stropesc cu unt si se gratineaza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.