Ciuperci umplute cu sunca presata

Printeaza

 

O reteta delicioasa de ciuperci umplute cu sunca presata, oua, margarina, sare si piper.Ciuperci umplute cu sunca presata

Ingrediente:

  • 300 g şuncă presată
  • 3 ouă
  • 10 ciuperci albe
  • 100 g margarină
  • sare
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

Pui ouăle să fiarbă în apa rece cu sare. între timp, tai şunca  şi o treci prin maşina de tocat, iar tocătura o ames­teci cu gălbenşurile pasa­te şi margarina.

Cu această compoziţie vei umple ciu­percile pe care picuri câte un strop de ulei şi le pui întâi la cuptor pentru 5 minute. Le scoţi, le laşi 5 minute să se răcorească, le umpli cu amestecul pregătit.

Peste fiecare ciupercă aşezi o felioară de costiţă şi le dai la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.