Ciuperci umplute cu piept de pui si ardei gras

Printeaza

Ciuperci umplute cu piept de pui si ardei gras din: ciuperci mari champignon, pipet de pui, ardei gras roşu sau capia, usturoi, frunze de pătrunjel, sare, piper macinat, oua, caşcaval, smântână, unt.

Ciuperci_umplute_cu_piept_de_pui_si_ardei_gras

Ingrediente:

  • 12 ciuperci mari champignon
  • 300 g piept de pui
  • 1 ardei gras roşu sau capia
  • 2 căţei de usturoi
  • frunze de pătrunjel tocat fin
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • 200 g smântână
  • puţin unt

Mod de preparare:

Scoţi codiţele, speli ciupercile, le întorci şi le laşi la scurs. între timp, pregăteşti umplutura astfel: macini carnea împreună cu usturoiul, tai mărunt ardeiul şi frunzele, condimentezi şi amesteci bine.

Pui hârtie de copt într-o tavă, aşezi ciupercile, pui în fieca­re o bucăţică de unt şi umpli fiecare ciupercă cu compoziţia preparată.

Torni pe fiecare ciupercă um­plută puţin ulei de măsline, dar nu mult şi dai tava la cuptorul bine încălzit, timp de aproximativ 20 de minute.

Baţi ouăle cu smântână şi caşcavalul şi pui din compoziţie pe fiecare ciupercă, cu lingura. Mai dai apoi tava cu ciupercile la cuptor, pentru 10 mi­nute.

Serveşti această garnitură cu piept de pui, fript pe grătar sau preparat la cuptor.

Ciuperci umplute cu piept de pui si ardei gras

Ciuperci_umplute_cu_piept_de_pui_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.