Ciuperci umplute cu pesmet

Printeaza

O reteta de post de ciuperci umplute cu pesmet din: ciuperci, pesmet, usturoi, margarina vegetala, marar verde, sare si piper.

Inrgediente:Ciuperci umplute cu pesmet

  • un kg de ciuperci
  • 50 g pesmet
  • doi căţei de usturoi
  • 150 g margarină vegetala
  • două linguri cu mărar verde tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se spală bine, având însă grijă ca pălăria să rămână întreagă. Usturoiul se curăţă, se pisează şi se căleşte în mar­garină câteva minute. Se adaugă pesmetul şi se amestecă pe foc, până când acesta capătă o culoare aurie. Se potriveşte de sare şi piper, după care se amestecă împreună cu mărarul verde tocat.

Pălăriile ciupercilor se umplu cu acest amestec şi se aşază pe o tavă bine unsă cu margarină. Deasupra se pune restul de margarină şi se coc la 10-15 minute la foc potrivit, în cuptorul încins. După preferinţă, se pot umple şi cu boabe de porumb sau legume.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.