Ciuperci umplute cu masline si praz

Printeaza

O reteta de ciuperci umplu cu masline si praz si ceapa, usturoi, sare, piper, cimbru, curry, vin, ulei si cascaval.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu masline si praz

  • 20 ciuperci
  • 100 g măsline
  • un praz
  • o ceapă
  • doi căţei de usturoi
  • caşcaval
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • curry
  • 50 ml vin
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei se călesc ceapa şi usturoiul to­cate, prazul şi măslinele tăiate rondele şi picioruşele ciupercilor tocate mărunt. Se toarnă vinul şi se presară sare, piper, cimbru uscat şi curry.

Se amestecă foarte bine şi, cu această compozi­ţie, se umplu pălăriile ciupercilor. Se pun într-o tavă cu ulei şi se lasă în cuptor până când sunt gata.

După preferinţă, se poate rade puţin caşcaval înainte de a scoate ciupercile din cuptor.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.