Ciuperci umplute cu carne de pui

Printeaza

 

O reteta delicioasa de ciuperci umplute cu carne tocata de pui, ceapa, marar, piper, sare, cascaval, ulei si orez.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu carne de pui

  • 600 g ciuperci mai mari
  • 300 g carne tocată de pui
  • 2 legături ceapă
  • mărar
  • sare
  • piper
  • 200 g caşcaval
  • 2-3 linguri ulei
  • 50 g orez cu bobul lung

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile de pieliţe şi de codiţe şi se spală în câteva ape apoi se lasă să se scurgă.Se spală ceapa verde şi ver­deaţa şi se taie mărunt. Se căleşte în puţin ulei cu orezul care a fost trecut prin 2-3 ape şi cărniţa de pui. Se mai adaugă din când în când câte o lingură de apă în compoziţie, să nu se lipească.

Se dă drumul la cuptor, se pun. Ciupercile într-o tavă unsă cu puţin ulei şi apă şi se lasă câteva ţninute la foc mic să se înmoaie. Ciupercile se umplu cu compoziţia pregătită şi se bagă în cuptor aproximativ 30 minute. Se servesc călduţe, ornate cu pătrunjel verde şi caşaval ras pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.